Egmondse senioren (55+) kunnen in de zomermaanden elke week zwemmen in het buitenzwembad van Kustpark Egmond aan Zee aan de Nollenweg. Op maandag en vrijdag is het van 09:00 tot 09:45 voor deze groep beschikbaar. De verwachting is dat het zwembad tot eind september geopend is.

Het buitenbad bevindt zich op het terrein van Roompot, Nollenweg 1 te Egmond aan Zee. De kosten bedragen 2,50 euro per keer. Vooraf reserveren is nodig via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dat e-mailadres kunnen ook alle vragen worden gesteld.

Het wekelijkse zwemmen voor Egmondse senioren bij Roompot is gelukt dankzij de fitnessgroep uit de Prins Hendrik Stichting, Roompot Vakantieparken, buurtsportcoach Eefke de Vos en de gebiedsregisseur van de gemeente Bergen Nicole Zwartelé.
Pin It
Bekeken: 1519x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/