Door het winterse weer mochten de kinderen maandag nog een dagje sneeuwpret hebben, maar dinsdag konden de basisscholen eindelijk weer hun deuren openen. Op de Willem-Alexanderschool in Bergen werden de leerlingen verwelkomd met muziek en een groot spandoek met de tekst: ‘Fijn dat je er bent!’.

Daarnaast kregen alle kinderen een aardigheidje mee vanuit school, dat zij aan hun ouders mochten geven: een sjaal met het logo van de school en een liniaal met de tekst 'Thank you for helping me grow.' Directeur Johan van den Hurk vertelt: "We geven dit aan de ouders als een blijk van waardering voor hun inzet en flexibiliteit de afgelopen periode. Mede door de inzet van de ouders kon het onderwijs toch doorgaan. Namens alle kinderen en leerkrachten: bedankt!”
Pin It
Bekeken: 1467x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/