Zondag 8 augustus gaat IVN-gids Jos Bos een wandeling maken door het duingebied bij de Schaapskooi in Bergen. Samen met de gids gaat de groep op zoek naar bloeiende heide en bessen en bramen aan de bomen en struiken. Bij mooi weer hoor je tijdens een wandeling wel eens iets ritselen. In het duinย  wordt de veroorzaker hiervan gezocht: een muis of een duinhagedis? Bij het zoeken zijn ook spinnen, vlinders of mooie bloemen te ontdekken die veranderen in onrijpe bessen.

IVN heeft een wandeling voorbereid voor het hele gezin. De start is om 10:15 uur bij de parkeerplaats Uilenvangerweg en rond 12:00 uur komt de wandeling tot een einde bij de Schaapskooi.

Er wordt een bijdrage gevraagd van 2,50 euro per persoon, kinderen kunnen gratis mee wandelen. Een duinkaart is verplicht voor het Noordhollands Duinreservaat, er is een kaartautomaat bij de parkeerplaats. Kijk ook op ivn.nl/nkl of de Facebookpagina @ivnnoordkennemerland. (foto: Pixabay / pixel2013)

 

 
Pin It
Bekeken: 1853x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/