Met zes selectieleden uit de eigen regio konden ze er eigenlijk niet omheen: Stichting Sport-Z organiseerde vrijdag een teambuildingsdag voor Team NL van de Special Olympics - World Winter Games 2023. In totaal bestaat de nationale selectie aangepast sporters uit liefst 29 atleten, verdeeld over vier wintersporten. Zes daarvan trainen bij Il Primo in Bergen.

De Special Winter Olympics zijn voor sporters met een verstandelijke beperking en worden in januari 2023 gehouden in Kazan, Rusland. Voor de deelnemers een unieke belevenis, die hen meteen een boost geeft op het vlak van zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Tijdens het teamuitje in het Outdoorpark werd daar alvast aan gewerkt. Samenwerken, elkaar beter leren kennen, focus, presteren; ze kwamen allemaal bot in een lekker pittig programma.

"Als regiocoördinator van het aangepaste sporten vind ik het belangrijk om te laten zien wat wij kunnen bijdragen aan dit team", vertelt Madeleine Stoop van Sport-Z. "Natuurlijk zijn wij geen specialist in de sport die deze topsporters beoefenen, we hebben echter wel de ervaring om met bewegen andere doelen te realiseren dan alleen het verbeteren van de prestatie. Tijdens deze sportieve buitensportdag hebben we de deelnemers ter plaatse zien groeien in hun kunnen. Ik ben erg trots op ze en hoop natuurlijk dat ze in Kazan mooie prestaties gaan neerzetten."

"Speciale aandacht vanuit ons gaat uiteraard naar het selectieteam uit de gemeente Bergen", vult Madeleine aan. "Wij moedigen ze thuis vanaf de bank aan, zij moeten daar het werk verrichten. Aan de voorbereiding en inzet zal het in ieder geval niet liggen." (foto: Rachelle Cornelissen)
Pin It
Bekeken: 2097x
https://e-resources.perpusnas.go.id/writable/akun-slot-demo/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-demo/ http://loket.pdamintanbanjar.co.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ http://www.rocfpm.com/ https://www.backlinesoccer.com/ https://149.129.192.206/ https://147.139.208.239/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://149.129.245.78/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/