Niet alleen bekende mensen verdienen het om een plein naar zich vernoemd te krijgen, vinden de leerlingen van De Wegwijzer in Alkmaar. Ook meester Willem heeft het volgens hen, en iedereen verbonden aan de school, meer dan verdiend. En zo mocht Willem donderdag zijn eigen naambordje onthullen op het peuterpleintje van De Wegwijzer.

Willem van der Veen werkte vijftien jaar als pedagogisch medewerker bij peuteropvang De Wegwijzer, en was daarmee ook verbonden aan de school. Maar intern bij Stichting Kinderopvang Alkmaar (SKOA) gaat hij een andere functie vervullen en dat betekent dat hij De Wegwijzer verlaat.

Janneke de Wit, leerkracht en Jonge Kind Specialist: "We vonden dat Willem deze vernoeming van ons onderbouwplein meer dan toekwam, omdat hij jarenlang een vertrouwd gezicht was voor zowel peuters, als de kinderen en hun ouders op de Wegwijzer. Wij hebben als leerkrachten altijd enorm fijn samengewerkt met als doel een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen. En Willem was daarbij hun eerste veilige haven."
Pin It