Een cinewall bestaat uit een open haard en een tv wand. Het zorgt voor een unieke en stijlvolle combinatie. Zowel de televisie als andere apparaten worden op een mooie manier verwerkt in de wand. Tover een ruimte om in een luxe en strakke kamer.

Elke cinewall zorgt voor een uniek geheel

een cinewall met sfeerhaard  zorgt voor een luxe gevoel in huis. Een cinewall kan op maat worden gemaakt. Er is een heel groot assortiment aanwezig. Denk hierbij aan cinewalls met gouden aspecten, glanzende kleuren, leren afwerkingen of een houten uitstraling. Een unieke cinewall zorgt automatisch voor een uniek interieur.

Maak uw zit of woonkamer compleet

Een cinewall heeft vaak een strakke uitstraling en past uitstekend bij een strak ingerichte zit of woonkamer. Kies daarnaast voor rijke en duurzame materialen in uw interieur. Dit geeft uw cinewall nog meer kracht. Luxe details van kwaliteit en een mooie afwerking versterken een gevoel van weelde en glamour.

Het gebruik van zilver en goud is eveneens een aanrader. Deze kleuren geven een spectaculair resultaat. Ze geven een gevoel van rijkdom en ze geven uw interieur karakter. Het is een goed idee om deze kleuren niet ten overvloede te gebruiken. Gebruik de kleuren goud en zilver spaarzaam om een mooie balans te creëren. Zet bijvoorbeeld een mooie grote zilveren of gouden vaas neer. Op uw bank plaatst u gouden of zilveren kussens. Een mooie gouden of zilveren hanglamp zorgt voor allure. Gebruik deze diverse accessoires in de buurt van uw TV-wand met haard om het plaatje compleet te maken. Daarnaast zijn er veel meubels verkrijgbaar met metalen details. Dit zijn bijvoorbeeld banken met poten waar goud of zilver in zijn verwerkt voor een stukje elegantie in combinatie met uw cinewall.
Pin It