Afgelopen weekend vond in Deventer de derde KNSB Cup B voor de categorie Maxi’s plaats. Vooral Katia Suris van de Alkmaarsche IJsclub presteerde goed op deze laatste selectiewedstrijd voor de nationale kampioenschappen. De 15-jarige Schoorlse pakte met een persoonlijk puntenrecord verrassend de winst.

Onder de bezielende leiding van coach Rita Koen reed Katia een zeer sterke kür en werd hiervoor beloond met een welverdiende eerste plaats en directe kwalificatie voor de finale. De eerste twee wedstrijden werd ze tweede en vijfde. De 17-jarige Veerle van Garderen reed in dezelfde categorie ook een nette kür en werd zeventiende.

De top 60 procent in elke leeftijdscategorie plaatst zich voor finale op 26 en 27 maart. Al zeker van deelname zijn ook de 11-jarige Summer Wijkhuizen uit Alkmaar bij de Mini's en de 13-jarige Noa Hollenberg uit Egmond Binnen in de categorie Basic Novice B. Wie van AIJC nog meer mag meedoen is nog niet bekend. (archieffoto: Piet van Es Pietures)
Pin It
Bekeken: 2914x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/