De 41e editie van de avondvierdaagse start op maandag 13 juni vanuit Egmond aan den Hoef. De wandelaars kunnen kiezen tussen vijf en tien kilometer. De routes zijn verdeeld over vijf dagen, naar eigen keuze kan een β€˜rustdag’ worden ingelast. Het start en eindpunt is iedere dag bij het Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef.

De tien kilometer wandelaars vertrekken dagelijks tussen 18:30 uur en 18:45 uur. De vijf kilometer wandelaars vertrekken dagelijks tussen 18:45 uur en 19:15 uur. Eén dag zal er gelopen worden via Egmond aan Zee, drie dagen binnen Egmond aan den Hoef en één dag is er een leuke route via Egmond Binnen. De organisatie van deze sportieve wandeltocht voor jong en oud berust bij Jeugdbelangen uit Egmond aan den Hoef, onderdeel van Stichting Welzijn Bergen.

Deelnemers ontvangen vrijdag 17 juni na inlevering van de volle stempelkaart een fraaie herinneringsmedaille.

Voorinschrijving is voor vijf euro mogelijk, op woensdag 1 juni, donderdag 2 juni en vrijdag 3 juni in de Wal te Egmond aan Zee tussen 14:00-16:00 uur. Het kan ook op zondag 12 juni tijdens het Hoeverdorsfeest; verkooppunten zullen gevestigd zijn aan de Julianaweg (ter hoogte van het plantsoen/speeltuintje) tussen 10:00-12:00 uur en aan de Slotweg (tegenover de binnendoor afslag richting het Dorpshuis Hanswijk) tussen 13:00-15:00 uur te Egmond aan den Hoef.

Inschrijving bij de start is mogelijk op maandag 3 juni voor zes euro vanaf 18:30 uur in het Dorpshuis Hanswijk. Wil je een enkele keer meelopen als ouder, verzorger of begeleider dan is er de optie om een dagkaart aan te schaffen van twee euro. Voor informatie: Nathalie Eijlander 06-21112283 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It