Regionale Cliënten Organisatie De Hoofdzaak is een zelfregie- en herstelorganisatie voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid. De doelgroep kan er werkelijk voor van alles terecht, uiteenlopend van ervaringsdeskundigheid tot zelfhulpgroepen en ondersteuning. Twee medewerkers zitten donderdagmiddag bij PostaanZee in Egmond aan Zee aan tafel om het werk toe te lichten. Tijdens een koffierondje vertellen ze over hun werk, over de organisatie en beantwoorden ze vragen.

Wie daar wel eens wat meer over wil horen, kan aanschuiven tijdens deze Aan tafel met… op 12 mei van 13:30 tot 15:00 uur in PostaanZee, Voorstraat 82A in Egmond aan Zee. De toegang is gratis. Aanmelden kan via bknw.nl/agenda.

Aan tafel met… geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De tafel in PostaanZee biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Wie zelf eens een “Aan tafel met…” wil verzorgen kan zich aanmelden bij Amanda Wolters op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It