De Egmonders Lioba de Geus, Jaap de Vries, Henk Caminada en Fred Valkering gaan op 2 juni meedoen aan de Alpe d’Huzes in Frankrijk. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen zij per fiets, rennend of wandelend op één dag zoveel mogelijk de Alpe d'Huez om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Zij doen dit onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Op vrijdagavond 27 mei, een dag voordat ze vertrekken, is er een uitzwaai-sponsordiner in Restaurant Soigne aan de Sint Adelbertusweg 31 in Egmond-Binnen. Voor 30 euro wordt er een vegetarisch Mexicaans driegangenbuffet aangeboden, samengesteld door chef-kok Humphrey. Het begint om 18:00 uur, inloop vanaf 17.00 uur. Vooraf opgeven is nodig door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Marco van Ammers)
Pin It
Bekeken: 1584x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/