Wies en De Liefde treedt zondagmiddag 29 mei op in Hoeve Overslot. De release van hun eerste CD ZonderDagen viel in 2020 in duigen door de corona-uitbraak. De Bergense zangeres en componiste Wies Kavelaar schreef er de lyrische en poรซtische Nederlandse teksten voor. Het album had er in 2018 al gelegen als Wies niet een stalen balk op haar nek en schouder kreeg tijdens een optreden. Vier maanden was haar arm verlamd en een jarenlange revalidatie volgde.

Wies en de Liefde speelt een mix tussen lyrisch geschreven poรซtische popmuziek gevoed door folk- en kleinkunstinvloeden. Wies en de Liefde wordt geprezen voor hun authenticiteit, Wies haar pakkende liedjes, sterke teksten en haar vermogen om het publiek in haar greep te houden.

Het concert begint om 16:00 uur. De toegang tot de sfeervolle hoeve is vrij of een vrijwillige bijdrage. Een stoel kan worden gereserveerd voor tien euro p.p. (ter plaatse te voldoen) per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam. Pinnen is bij Hoeve Overslot niet mogelijk. Hoeve Overslot is te vinden aan de Slotweg 42 in Egmond aan den Hoef.
Pin It