Met loeiharde paardenraces door 'de bocht' van de Heerenweg is de Hoeverkermis donderdag afgetrapt. De vijftiende editie in Egmond aan den Hoef was nog even onzeker, omdat in het dorp geen kroeg meer is. "Dan doen wij het wel!" Aldus Hidde van der Pol, die het met zijn vrienden omdoopten tot Zomerfestival Egmond.

Want om een evenement van vier dagen te organiseren heb je sponsoren én creatieve ideeën nodig. Na weken van hard werken was donderdag rond 13.30 uur de eerste race door het dorp: honderden mensen keken bij de traditionele harddraverij.

Maar daarnaast is er natuurlijk kermis, zijn er foodtrucks en is er live-muziek. "We willen ons hiermee onderscheiden van andere kermissen in de regio", aldus mede-organisator Tom Valkering. NH Nieuws sprak met de vrienden die de koppen bijeen staken om dit nieuwe festival voor elkaar te boksen.
Pin It
Bekeken: 1673x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/