Op 29 april 1961 werd het Natuurvriendenhuis Het Zeehuis in gebruik genomen in het rijksmonument. Zondag 11 september, op Open Monumentendag Γ©n Internationale Natuurvriendendag, wordt het 60-jarig bestaan van Het Zeehuis gevierd.

Het jubileum wordt vanaf 12:00 uur gevierd en iedereen is van harte welkom. Om 14:00 uur verzorgt Orchestre Partout een optreden. Aansluitend verzorgt Frits David Zeiler een lezing over het rijksmonument Het Zeehuis dat op 2 juli 1908 officieel werd geopend voor 52 weeskinderen. Om 14:30 uur staat burgemeester Lars Voskuil stil bij het jubileum.

Op de feestdag is een expositie van schilder/tekenaar Gerda Dapper te zien. Er is een informatiestand van het Nederlands Instituut voor Volksontwikkeling en Natuurvriendenwerk (Nivon) en er zijn papieren gidsen met daarin wandelroutes verkrijgbaar. Aanwezigen worden getrakteerd op een lekkere versnapering.

De jubileumdag eindigt om 17:00 uur. Meer info op facebook.com/nvhzeehuis.
Pin It
Bekeken: 1258x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/