Al ruim 13.000 wandelaars hebben zich ingeschreven voor de avontuurlijke Fjoertoer Egmond, nu al een recordaantal. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november wordt Egmond aan Zee en omgeving voor de achtste keer omgetoverd tot een waar lichtjesparadijs. Voor de vrijdag is al 65 procent van de startbewijzen verkocht en 95 procent voor de zaterdag.

De organisatie heeft ervoor gekozen de afstanden in te korten naar 12, 16 en 20 km, zodat wandelaars ruimer de tijd kunnen nemen om te genieten van de indrukwekkende en verrassende (licht)acts langs de routes. De nieuwe afstanden lopen door Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef, Egmond-Binnen en/of Heiloo. Het laatste stuk voert zoals de deelnemers gewend zijn over het strand van Egmond aan Zee. Het thema van dit jaar is Fjoertoer Wildlife. Egmond aan Zee en omgeving worden omgetoverd tot ÊÊn groot lichtgevend dierenrijk.

Zoals voorheen zijn de goede doelen de KNRM Egmond en de Reddingsbrigade Egmond. Inschrijven en meer info via fjoertoeregmond.nl.

 
Pin It
Bekeken: 1221x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/