Tussen het geweld van sociale media, waar je snel veel mensen kan spreken, is er in een studiekring alle tijd om van elkaar te leren en ondertussen gezellig te kletsen. Twee dinsdagen per maand komt de Studiekring Egmond 50+ bij elkaar in het bezoekerscentrum Huys Egmont in Egmond aan den Hoef om een leerzame en gezellige middag met elkaar te hebben.

De Studiekring Egmond 50+ bestaat uit 10 tot 15 mensen met allerlei achtergronden en opleidingsniveaus. Tijdens de bijeenkomsten presenteert een van de deelnemers een onderwerp dat door hem of haar is voorbereid. Dat kan een werkgerelateerd onderwerp zijn, een hobby of reis, het maakt niet uit. Voor de komende maanden staan onder anderen de volgende onderwerpen op het programma: de film over Dick Bruna, vliegen en muggen, (eigen) kunst, traumabehandeling/EMDR, fermenteren, beschermwaardigheid van het vroege menselijke embryo, Egypte, Herenboeren Duinstreek.

Ook wordt een deel van de tijd besteed aan het uitwisselen van ervaringen van de afgelopen weken. Dat kan bijvoorbeeld iets uit het nieuws zijn, een persoonlijke of bijzondere ervaring, of een mooi gedicht.

De volgende bijeenkomst is dinsdag 27 september van 13:30 tot 15:30 uur. Deelname kost 5 euro per maand, inclusief koffie en thee. Voor meer informatie mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De 50+ studiekringen in Nederland worden ondersteund door het Oranjefonds.

 
Pin It
Bekeken: 1001x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/