De herfstvakantie betekent maar één ding: Cinekid Festival barst weer los bij Filmtheater Cinebergen. Cinekid is het grootste film- en mediafestival ter wereld voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar en hun (groot)ouders. Van zondag 16 tot en met donderdag 20 oktober draaien in een versierde Zwarte Schuur de mooiste kinderfilms, en zijn er een knutsel- en tekentafel en gratis limonade voor de kinderen.

Zondag wordt afgetrapt met een heuse Pyjama Party rond de film Totem (4+). Deze Cinekids openingsfilm gaat over de 11-jarige Ama. Ze  is gek van zwemmen en droomt ooit net zo goed te worden als veelvoudig kampioene Ranomi Kromowidjojo. Maar dan worden plots haar moeder en broertje opgepakt door de politie en krijgt ze ook nog eens gezelschap van een gigantisch stekelvarken. De film wordt op de 19e nog eens gedraaid.

Ander films op het programma zijn onder andere 'Met je hoofd in de wolken' (4+). Robotbroer (+8) en Nachtwoud (10+).

Het volledige programma en meer informatie zijn te vinden op cinebergen.nl
Pin It
Bekeken: 781x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/