Gemeente Bergen verandert op 1 januari de digitale bezoekersregeling voor parkeren, door een jaarbudget van 600 uren in te voeren en meer kentekens toe te laten. Dit naar aanleiding van klachten van inwoners en ondernemers. Daarnaast wordt het aantal dagen met betaald parkeren in Schoorl in de wintermaanden beperkt, en juist uitgebreid in Egmond aan Zee en Bergen aan Zee.

Een bezoeker kan met de huidige bezoekersregeling maximaal vier uur per dag bij een vergunninghouder parkeren. Gemeente Bergen kreeg veel reacties van inwoners en andere belanghebbenden die de regeling te beperkt vonden. Op 1 januari krijgen vergunninghouders een parkeerbudget van 600 uren per jaar, naar eigen wens te gebruiken. Ook wordt het mogelijk om met meerdere auto’s (maximaal drie kentekens) tegelijk op één vergunning te parkeren.

Ook is er vanaf 1 januari in Schoorl tijdens de winterperiode (november t/m februari) alleen nog betaald parkeren in het weekend tussen 10:00 en 19:00 uur. In Egmond aan Zee en Bergen aan Zee wordt voor de winterperioden betaald parkeren ingevoerd in de weekenden tussen 10:00 en 19:00 uur.

Gebruikers met problemen kunnen hulp inschakelen van gemeente Bergen. De gemeente komt nog met verdere informatie over de aanpassing en de helpdesk.
Pin It
Bekeken: 1244x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/