Volgend jaar start Stichting Sport-Z in de sporthal van De Beeck met een naschools sportaanbod voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Het programma start op maandag 9 januari met een lessenreeks van vijf lessen op de maandagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur. Bij voldoende interesse wordt het aanbod voortgezet.

Tijdens de lessen gaan de sportcoaches van Sport-Z met de groep heel laagdrempelig bewegen. Het aanbod is afwisselend en afgestemd op wat de kinderen kunnen en willen. De sportgroep wordt klein gehouden zodat er voldoende persoonlijke begeleiding is. Tijdens het sporten wordt gewerkt aan sociale vaardigheden en het opdoen van positieve ervaringen en opbouwen van zelfvertrouwen.

De lessen vinden plaats op 9, 16, 23, 30 januari en 6 februari. De eerste drie lessen zijn gratis, daarna bedraagt de eigen bijdrage 4,50 euro per les. Aanmelden kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 859x
https://ee.itk.ac.id/data/