De Berger Scholengemeenschap (BSG) mag tijdelijk gaan verhuizen naar de mytylschool aan de Oudtburghweg in Bergen. De gemeenteraad is donderdagavond akkoord gegaan met het voorstel om ongeveer 2,6 miljoen euro uit te trekken voor de verhuizing en tijdelijke huisvesting.

Dat het een fors bedrag is voor een tijdelijke situatie, vonden alle fracties tijdens de vergadering. Ook waren de partijen het erover eens dat een alternatief tijdens de verbouwing noodzakelijk is.

Het huidige gebouw van de BSG aan de Rondelaan voldoet niet meer aan de eisen en dus moet verbouwd worden. De renovatie start in het derde kwartaal van dit jaar en zal waarschijnlijk zo'n anderhalf jaar duren. Omdat de mytylschool niet groot genoeg is voor alle leerlingen van de scholengemeenschap, worden er noodlokalen geplaatst. Het schoolbestuur heeft de toezegging gedaan zich 'tot het uiterste in te spannen' om de kosten te beperken.
Pin It
Bekeken: 1156x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/