De eerste dag van april staat meestal in het teken van grappen en grollen, maar stichting Showhero gaat op deze dag serieus aan de slag. Voor mensen met een beperking organiseren dan voor de tweede keer Showhero Padel bij Plaza Padel Heiloo.

Als eerste gaan de heroes met de vrijwilligers van Showhero  de baan op om een uur lang te padellen. Daarna maken ze plaats voor het Showhero Padeltoernooi en de spelers die zich daar voor hebben ingeschreven. Er zullen  48 teams tegen elkaar spelen, geselecteerd op niveau. Op die manier kan iedereen op eigen niveau mee doen. Plezier staat dan ook centraal tijdens het toernooi.

Als de heroes niet zelf spelen zijn ze ook actief. Ze staan achter de bar en bakken na afloop hamburgers voor de ongetwijfeld  uitgeputte en uitgehongerde deelnemers. Uiteraard worden ook nog de sterren van de hemel gezongen. Inschrijven is mogelijk via de website. Deelname kost 40 euro per team.

Showhero is een stichting die mensen met een beperking de kans geeft om hun talent te uiten en hun droom te beleven. Al dertien jaar lang organiseren zij optredens en talentenshows. Vorig jaar werd het Showhero Padeltoernooi voor het eerst gehouden en was binnen enkele dagen uitverkocht.

Pin It
Bekeken: 1257x
http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/