1 op de 10 Noord-Hollanders is gescheiden, dat blijkt uit onderzoek op basis van cijfers van het CBS. Noord-Holland staat daarmee in de top vijf van provincies met de meeste echtscheidingen.

In de maand maart stranden de meeste huwelijken. Met een gemiddelde scheidingsprocedure van zo'n drie maanden beginnen de spanningen vaak rond de feestdagen. Het aantal scheidingen verschilt wel per gemeente, dus zocht Streekstad Centraal uit wat de cijfers in de regio zijn.

1. Alkmaar (11,4% van de inwoners gescheiden)
2. Bergen (10,8% van de inwoners gescheiden)
3. Dijk en Waard (9% van de inwoners gescheiden)
4. Heiloo (8,8% van de inwoners gescheiden)

In vergelijking met vorig jaar nam het percentage in achttien Noord-Hollandse gemeenten toe. De sterkste toename vond plaats in Bergen met een stijging van (+0,17%).
Pin It
Bekeken: 4330x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/