Filmhuis Schoorl heeft in mei weer een aantal mooie films op het programma staan. Op 5 mei wordt Bevrijdingsdag gevierd en is er geen film, maar daarna draait de projector in Dorpscentrum De Blinkerd iedere vrijdag van de maand.

Vrijdag 12 mei draait 'Everything Everywhere All at Once'. Deze bizarre en kleurrijke film uit 2022, met een glansrijke rol voor Michelle Yeoh, leverde maar liefst zeven Oscars op. Yeoh speelt Evelyn, een Chinese die in Amerika woont met haar man en dochter. Ze wil van alles maar zet eigenlijk nooit door. Ze stoeit met haar belastingaangifte en belandt ineens in een bizar avontuur met letterlijk vele dimensies. De vrijdagen erna volgen 'Tar' en 'Presque', eveneens uit 2022. De start is telkens om 20:00 uur.

Woensdag 17 mei vanaf 14:00 uur is er ook nog het maandelijkse Filmcafé  in De Blinkerd. Gezellig aan tafel en in gemakkelijke stoelen wordt film gekeken, met tussendoor een drankje. De film die draait is 'Emily' uit 2022, een biografie over het leven van de Engelse schrijfster Emily Brontë.

Meer op filmhuisschoorl.nl.
Pin It
Bekeken: 782x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/