Er kan er maar één de winnaar zijn. Dat was de uitdaging waar de jury van de wedstrijd 'Wandelroute van 2023', georganiseerd door de website Mooiste Routes, voor stond. De jury wandelde de genomineerde routes allemaal zelf na en besloot uiteindelijk dat het nergens in Nederland zo mooi was als bij Groet. "Werkelijk wonderschoon."

De route door de duinen en langs de zee kreeg van maker Wiebe de Bruin de titel 'Woest Aantrekkelijk' mee. Een naam die verwijst naar het soms woeste karakter van de route, met steile klimmetjes in een landschap van zand, helmgras en doornstruiken. Toch is de route dus zeker ook aantrekkelijk, niet alleen door de uitzichten op de zee, maar ook door het contrast met het omringende polderland.

Voor inwoners van de Duinstreek is het wandelgebied in de omgeving van Groet natuurlijk bekend terrein. De winnende route kan op de website Mooiste Routes worden gedownload. Tot en met 31 augustus 2023 kan dit zelfs gratis.
Pin It
Bekeken: 1594x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/