De drie voetbalclubs Sint Adelbert, Egmondia en Zeevogels zijn ruim een maand geleden officieel gefuseerd en op 9 mei besloot het Bergense college B&W om het sportcomplex aan de Hogedijk als voorkeurslocatie aan te wijzen als thuisbasis voor VV Egmond. Over dit onderwerp houdt de gemeente maandag 12 juni een inloopbijeenkomst in Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef.

Namens gemeente Bergen zullen wethouder Marco Wiesehahn en projectleider Vincent Quist aanwezig zijn om vragen over het collegebesluit te beantwoorden. Ook is het fusiebestuur van VV Egmond aanwezig om het Programma van Eisen voor het nieuwe sportcomplex toe te lichten, en geven vertegenwoordigers van Royal HaskoningDHV uitleg over de beoogde locatie en zaken als bereikbaarheid en verkeersveiligheid.

Iedereen is van harte welkom tussen 17:00 en 19:30 uur.
Pin It
Bekeken: 632x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/