In Schoorl kon begin deze week letterlijk de vlag uit bij het bereiken van het hoogste punt van het nieuwbouwproject op de locatie van de voormalige Oosterkimschool. Het is één van de projecten van de gemeente Bergen voor sociale woningbouw en dat deze mijlpaal gehaald is was maandag reden voor wethouder Yvonne Roos-Bakker om dat met de aannemer en Kennemer Wonen met een officieel 'momentje' te vieren.

Eerder dit jaar werd een start gemaakt met de bouw van de twee woonblokken aan de Noorderweijdt, die zestien woningen omvatten. Na de zomer moeten het project op de hoek van de Middenweijdt en de Bovenweg worden opgeleverd. Alle woningen zijn bestemd voor sociale verhuur en in de huidige krappe markt is dat van harte welkom. Uiteraard zijn de woningen nul-op-de-meter. De kale huurprijs ligt tussen de 650 euro  en iets meer dan 800 euro.
Pin It
Bekeken: 595x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/