Gemeente Bergen waarschuwt dat overtreding van de toeristische verhuurregels forse boetes kunnen opleveren. Sinds 1 oktober 2021 worden deze regels gehandhaafd door de gemeente Bergen en zijn er het afgelopen jaar al meerdere boetes uitgedeeld.

Eigenaren van woningen in gemeente Bergen mogen deze voor maximaal 63 nachten per jaar toeristisch verhuren. Verder is onder andere een registratienummer nodig. Gelet op de woningnood en de leefbaarheid van buurten, wil de gemeente met de verhuurregels forceren dat woningen meer voor bewoning worden gebruikt. Overmatige verhuur wordt beboet, maar ook het niet naleven van regels rond registratie en tijdige melding kan prijzig worden. Op niet vooraf melden staat een boete van 2.000 euro. Dat geldt ook voor het niet vermelden van een registratienummer bij een advertentie.

Meer informatie staat op bergen-nh.nl. Wie bij wil blijven kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief via bergen-nh.nl/tv.
Pin It
Bekeken: 1411x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/