De gemeentelijke samenwerking van Bergen, Heiloo, Castricum en Uitgeest heeft een nieuwe directeur. Thomas Andriessen volgt directeur ad interim Elise Zandstra op, die sinds september 2021 aan het roer van de organisatie stond. In de vacaturetekst schreef BUCH met gevoel voor woordspeling dat er werd gezocht naar een 'boegbeeld' en die is gevonden.

Daarmee wordt meteen even in herinnering gebracht dat de afkorting BUCH wordt uitgesproken als 'boeg'. Het is één van de details waar Andriessen op moet letten, want de BUCH is voor hem betrekkelijk nieuw terrein. Op dit moment werkt hij voor de Provincie Zuid-Holland, bestuurlijke ervaring deed hij onder meer op in de gemeente Delft en de gemeente Leiden. "Ik heb heel veel zin in deze uitdaging", schrijft Andriessen in het bericht dat de BUCH op LinkedIn plaatste. "Ik wil het bestuur van de BUCH bedanken voor het vertrouwen en kijk er naar uit om de komende periode collega's te ontmoeten."

Andriessen gaat vanaf oktober in de slag. Hij zal leiding geven aan een organisatie die veel van taken heeft overgenomen die vroeger door iedere gemeente afzonderlijk werden uitgevoerd. (foto: de BUCH/LindedIn)
Pin It
Bekeken: 1141x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/