Samen de handen uit de mouwen steken in de Schoorlse Duinen, dat kan op zaterdag 4 november tijdens jaarlijkse Natuurwerkdag.Β  Iedereen kan helpen, ongeacht de hoeveelheid ervaring met werken in het groen, om de heide open te houden.Β De werkzaamheden vinden plaats onder begeleiding van de boswachters en vrijwilligers van Staatsbosbeheer.

De heide in de Schoorlse duinen is niet alleen mooi, maar biedt ook een thuis voor zandhagedissen, allerlei insecten en vogels. Jonge boompjes en struiken, zoals de Amerikaanse vogelkers worden verwijderd om de hei te behouden; anders groeit deze dicht. De bloeiende heide in augustus biedt bovendien voedsel voor bijen.

Het werk is geschikt voor iedereen vanaf rond 8 jaar oud, die hier voldoende fit voor is. Deelname is natuurlijk gratis en aanmelden kan via natuurwerkdag.nl. (foto: Lotte Sprenger)
Pin It
Bekeken: 481x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/