Acda en De Munnik, Son Mieux en meer. De organisatie van Indian Summer Festival 2024 heeft het programma bekendgemaakt voor volgend jaar. Op 29 juni wordt het evenemententerrein Geestmerambacht omgetoverd tot een festivalterrein.

"Dit is de line-up van Indian Summer Festival 2024 en wat is 'ie vet geworden!", schrijft de organisatie in een bericht. Ook voor de aankomende editie heeft het festival tal van grote namen gestrikt. Denk bijvoorbeeld aan De Jeugd van Tegenwoordig en Son Mieux. Maar ook Acda en De Munnik. 'Niet of nooit geweest', 'Het regent zonnestralen', 'Morgen wordt fantastisch' en veel meer. Na een pauze van zo'n acht jaar is het populaire zangduo weer terug. Na de reeks uitverkochte reรผnieconcerten komen Thomas Acda en Paul de Munnik volgend jaar richting het Geestmerambacht.

Verder op het programma staan ook namen als Jack $hirak, The Dirty Daddies, Donnie en Bizzey. De kaartverkoop start donderdag 30 november om 20:00 uur. Wie zich aanmeldt voor de pre-registratie kan een dag eerder kaarten bemachtigen. Meer informatie: indiansummerfestival.nl.
Pin It
Bekeken: 1403x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/