Ramon Sinkeldam heeft de 23e editie van de GP Groot Egmond-Pier-Egmond op zijn naam geschreven. De 34-jarige renner pakte ná de strandafgang in Castricum aan Zee met ploegmaat Jonas Rickaert en Rick van Breda de leiding en bleek de sterkste op de Boulevard Noord in Egmond aan Zee. Bij de dames kwam Europees kampioen strandracen Tessa Neefjes als eerste over de finish. Ook zij nam na Castricum het heft in handen.

“Ik heb een goed trainingskamp gehad, dus mijn benen voelde echt goed. Al is het afwachten tijdens zo’n strandrace, omdat iedereen kan winnen. Als Noord-Hollander deze race winnen is geweldig en ik ben heel erg blij”, zo laat Sinkeldam weten. Neefjes pakte met een ruime voorsprong haar tweede titel in Egmond en dat had ze niet verwacht. “Ik ben even ziek geweest, waardoor de voorbereiding niet top was. Gelukkig kon ik de wedstrijd goed lezen vandaag.”

De volgende editie de GP Groot Egmond-Pier-Egmond zal plaatsvinden op zaterdag 11 januari 2025. Inschrijven is mogelijk vanaf medio augustus.
Pin It
Bekeken: 1325x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/