In een professionele keuken komt het vaak aan op snel handelen. Dat geldt voor het bereiden van de lekkerste gerechten, maar die snelheid is minstens zo belangrijk als het even misgaat. Dat werd donderdagavond nog maar eens bewezen in restaurant Duingroet in Groet.

In de keuken van dat restaurant vatte een frituurpan vlam. Het aanwezige keukenpersoneel greep vervolgens direct in - en was effectief. Het vuur werd gedoofd en zo kon erger voorkomen worden. Wel kwamen brandweerwagens uit Groet en Schoorl nog even ter plaatse om de afzuiginstallatie te controleren. Daarin werd geen vuur geconstateerd.

De aanwezige brandweerwagens zorgden voor wat vertraging op de weg, maar verder had het brandje geen gevolgen. De gasten in het restaurant konden gewoon verder met hun maaltijd.
Pin It
Bekeken: 811x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/