De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Saskia was een onstuimig kind, zat vol dwaze plannen en met een hoop bravoure probeerde ze die tot uitvoering te brengen. Hoewel niet alles even goed uitpakte, het deed niets af aan haar zelfvertrouwen. Dat gebeurde pas op de middelbare school.
Zij voelde zich minderwaardig en niet opgenomen in de groep. Maar zij ontdekte haar liefde voor toneel. Zij auditeerde bij de Toneelschool, maar werd in de eerste ronde afgewezen en durfde het daarna niet meer te proberen.
En nu?? Zij creëert een podium voor zichzelf maar ook voor anderen. Ze weet hoe belangrijk het is om zowel jezelf te zien als gezien te worden.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 20:00 en 20:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen. En via de app van streekstadcentraal, Android en iOS
Pin It
Bekeken: 796x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/