In de bioscoop in Bergen, de Zwarte Schuur van Cinebergen was woensdagmiddag de premiere van de film 'Van Reenenboulevard' onder regie van theatermakers Barbara van Middelkoop en Monique Manuels van de Theaterschool Leeftheater. Leerlingen van groep 8 van de Van Reenenschool in Bergen maakten de film onder leiding van hun leerkracht Pauline van Warmerdam.

Een eindmusical met groep 8 zat er door de coronabeperkingen in 2020 niet in. In plaats daarvan kwam er deze film. Alle leerlingen leverden een bijdrage waarvan de regisseurs een soepel geheel wisten te maken.

De leerlingen van groep 8 werden met limousines naar hun eigen première gereden. Na de première kwamen de ouders in kleine groepjes de voorstelling op het doek bewonderen. In kleine kring werd vervolgens een feestje gevierd met bubbels en babbels.

Tussen de leerlingen die gisteren met de filmpremière afscheid namen van de Van Reenenschool, zitten een toekomstige influencer, twee profvoetballers (waarvan één keeper) in de dop, een grafisch vormgever, een illustrator en een binnenhuisarchitect. Anderen verdienen over vijftien jaar hun brood door iets te doen met computers, als paardenpsychiater, als paardenpsycholoog en als dierenarts. Eén leerling wordt later directeur van iets en er zit ook een aanstormende architect tussen. Eén maakt het niet uit als het maar geen vuilnisman is, één flierefluiter wil vooral plezier hebben in het leven en ten slotte heeft er één het geluk gevonden als deze later kerstboom mag zijn.

Vrijdag begint voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs de laatste schooldag in de regio Alkmaar.
Op 16 aug 2020 moeten deze leerlingen zich voor het eerst melden op de middelbare school van hun keuze.
Pin It
Bekeken: 1862x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/