Tijdens de zomervakantie organiseren de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen, in samenwerking met Holland Sport en lokale sportaanbieders, Ouder-Kind ZomerFun. Vier sportochtenden voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Ouders kunnen ook deelnemen aan een sportclinic, alles volgens de RIVM-richtlijnen.

Doel van deze ochtenden is behalve plezier maken en lekker bewegen zeker ook het kennismaken met toffe (nieuwe)sporten: voor de kinderen voetbal, tafeltennis, gymnastiek, maar ook karate. Voor de ouders bootcamp, essentrics workout en discgolf.

Bootcamp is hardlopen, onderbroken door krachtoefeningen. Essentric workout is een combinatie van yoga en pilatus, waarbij ademhaling heel belangrijk is. Bij discgolf volg je een mooie wandelroute door de natuur en in plaats van een balletje dat je met een golfstick slaat, gooi je een frisbee door een mand.

Het eerstvolgende evenement wordt georganiseerd op woensdag 5 augustus op het sportpark van s.v. Sint Adelbert in Egmond-Binnen. Dinsdag 11 augustus zijn kinderen en ouders welkom bij Duinrand S in Schoorl en op woensdag 12 augustus is er Ouder-Kind ZomerFun in Egmond aan Zee bij Egmondia.

De programma’s starten om 09:15 uur en eindigen om 12:30 uur. De begeleiding is in handen van ervaren trainers van lokale sportaanbieders. Op de Facebookpagina van de buurtsportcoaches in Bergen is actuele informatie te vinden.

Kosten voor deelname is 5 euro per kind. Ouders/verzorgers mogen kosteloos deelnemen aan een sportclinic. Aanmelden kan tot een paar dagen voorafgaand aan de sportochtend via sportenbewegeninbergen.nl. Mede door de grote belangstelling geldt vol=vol.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl