Landal GreenParks wil er een tweede vakantiepark bij in de duinstreek. Landal Résidence Berger Duinen in Schoorl wordt een kleinschalig park met vijftien luxe recreatiewoningen. Het park komt aan de Heereweg tegenover nummer 88, tussen Hotel Jan van Scorel en vakantiepark Duynvoet. E

Landal heeft goede ervaringen in de regio met de ontwikkeling van vakantieparken. Alle woningen van Landal Berger Duinen, een villapark tussen Schoorl en Bergen, werden onlangs in korte tijd verkocht aan particuliere beleggers. Landal GreenParks gaat bij oplevering de verhuur van beide locaties verzorgen.

“Er is veel belangstelling voor het beleggen in en de verhuurmogelijkheden van een vakantiepark. Veel mensen hebben dit jaar door de omstandigheden in Nederland vakantie gevierd en zijn aangenaam verrast door de vele mogelijkheden in eigen land. Velen zijn nu op zoek naar een eigen plekje met comfort, ruimte en rust, midden in de natuur. Onze strategie richt zich ook op kleinschalige, hoogwaardige vakantieparken op een fantastische locatie. Noord-Holland is zo’n plek. Het Schoorlse duingebied is één van de meest geliefde gebieden aan de Noordzeekust en we kunnen niet wachten om ook onze gasten op deze aantrekkelijke bestemming welkom te heten,” aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Een omgevingsvergunning is nu in behandeling bij de gemeente Bergen, aldus Landal. De bouw start begin 2021 en eind volgend jaar moet het opgeleverd worden.
Pin It
Bekeken: 2422x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/