De nieuwe huisartsenpraktijk De Karmel in Egmond-Binnen opent op 1 maart. Dan starten huisartsen Van Geldern en Smits met het ontvangen van patiënten op het nieuwe adres Herenweg 72. Op de nieuwe dependance is op werkdagen elke ochtend tenminste een van de huisartsen aanwezig. Praktijkondersteuner chronische ziekten en ouderenzorg Miriam Hoogeland zal een aantal middagen in de week spreekuur houden.

Veel inwoners van Egmond-Binnen waren al patiënt van deze twee huisartsen, maar moesten voor een afspraak naar de praktijk in Egmond aan den Hoef. De praktijk in Egmond aan den Hoef blijft open. Voortaan hebben alle patiënten de keuze waar ze hun arts willen bezoeken.

Op het nieuwe adres komt ook fysiotherapeut De Ronde Egmonden. De terugkeer van een huisartsenpraktijk naar Egmond-Binnen is een lang gekoesterde wens van veel inwoners van Egmond-Binnen.

Huisartsenpraktijk De Karmel is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 - 17.00 uur op T 072 506 12 63. Meer informatie huisartsenpraktijkdekarmel.nl

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl