Sloopbedrijf C.A. de Groot uit Alkmaar is donderdag begonnen met de verwijderen van de laatste restanten van de verwoeste horecazaken Bello en No Span aan het Plein in Bergen.

Vorige week donderdag werden beide horecazaken verwoest door een uitslaande brand. De brandweer kon de brand beter bereiken dankzij de inzet van een kraan van het Alkmaarse sloopbedrijf, dat dag en nacht bereikbaar is voor de brandweer. Daarmee voorkwam de brandweer dat de brand zich nog verder kon uitbreiden, maar de panden zelf moesten als verloren worden beschouwd.

Een week na de brand laten de eigenaren via Facebook weten dat ze 'onvoorstelbaar verdrietig, maar zeker niet verslagen' zijn. "Een ding weten we zeker: Bello komt terug", schrijven ze. "De hulp, de steun en hartverwarmende berichten die we vanuit alle hoeken krijgen, geven ons de kracht om door te gaan en Bello zo snel mogelijk weer op te bouwen."

Of dat op dezelfde plek zal zijn, of dat er eerst een tijdelijke locatie wordt gevonden, is nog niet bekend. Naast de snackbar ging ook het naastgelegen eethuis No Span in vlammen op. De politie doet onderzoek of brandstichting de oorzaak is.


SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl