De opening van de Monumentendagen vrijdagmiddag in het Huys Egmond kreeg een bijzondere wending voor Frits David Zeiler uit Bergen. Voor de opening van de Monumentendagen was Zeiler gevraagd om een inleiding te schrijven voor de nieuwe brochure. Tijdens de overhandiging van de brochure werd Zeiler verrast door burgemeester Lars Voskuil met de Muzepenning.

De Muzepenning komt al uit de jaren vijftig en is er om personen die een bijzondere inzet tonen voor kunst en cultuur te eren. Zeiler kreeg de prijs omdat hij zich langdurig heeft ingezet voor de lokale geschiedenis en het behoud van erfgoed in de gemeente. Zo schreef hij meerdere artikelen en boeken over de geschiedenis en monumenten in Bergen en Egmond. Daarnaast was hij ook jarenlang actief voor het gemeentemuseum Het Sterkenhuis en de Stichting Historisch Egmond.
Pin It
Bekeken: 1548x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/