Afgelopen vrijdag werd de strandpost voor de laatste keer dit seizoen gesloten, voorlopig moeten de bezoekers van het Schoorlse strand het doen zonder het toezicht van de Reddingsbrigade Schoorl. Maar tijdens de laatste dag werden nog wel 'even' 23 examens afgenomen.

De afgelopen periode hebben zowel instructeurs al examenkandidaten veel tijd in de voorbereidingen gestoken. Voor de deelnemers aan dit examen betekende het niet alleen dat ze de nodige lessen moesten volgen, maar ook de nodige tijd in 'de studie' moesten stoppen. Maar het resultaat mocht er zijn.

Alle 23 kandidaten legden het examen met goed gevolg af. Dat betekend dat de Schoorlse reddingsbrigade er één senior lifeguard, acht lifeguards, en vijf junior lifeguards bij heeft. Ook zijn negen chauffeurs geslaagd voor het rijden met sirene en zwaailicht.
Pin It
Bekeken: 1622x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/