De halve finalisten van de 8e NHN Business Awards zijn bekend en van de 40 bedrijven zijn er achttien uit regio Alkmaar.  De thema-award gaat dit jaar naar de beste maatschappelijke onderneming. Voor de thema-award zijn zes bedrijven uit de regio geselecteerd, waarvan vier uit Heerhugowaard. De feestelijke finale is donderdag 25 november Cool in Heerhugowaard.

In de categorie MKB Klein zijn aangewezen: EcoClipper, Victorie Fietskoeriers en SUB | Sustainable Boost B.V. (Alkmaar), De Fromagerie (Heerhugowaard), Brouwerij Leeghwater (De Rijp) enTiny Works (Broek op Langedijk).

In de categorie MKB Midden is De Boer Structures B.V. uit Alkmaar geselecteerd.

In de categorie Grootbedrijf zijn uitverkoren: Fietsvoordeelshop.nl, Mavitec B.V. en Burg Group uit Heerhugowaard, en Uniserver en HB Milieukundig & Civieltechnisch Adviesbureau BV uit Alkmaar.

De thema award Maatschappelijk ondernemen kan gaan naar Natuurbegraafplaats Geestmerloo (Koedijk), MEE & de Wering (Alkmaar) en uit Heerhugowaard Stichting Rataplan, ESPEQ Bouwopleidingen, Vervoersvereniging Heerhugowaard en De Leeuwenhof Zorg B.V.

Alle bedrijven worden door juryleden bezocht en beoordeeld op zes criteria: groei & ontwikkeling, financiële gezondheid, medewerkersbeleid, ondernemerschap, regionale betrokkenheid en innovatie. Op 7 oktober worden per categorie de drie finalisten aangewezen, die eind oktober opnieuw bezocht zullen worden. Op 19 november krijgen de finalisten pitchtraining en op 25 november strijden ze voor de NHN Business Awards. (foto: Keesnan Fotografie)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl