De Israëlische film Here We Are is volgende week film van de week bij Filmtheater Cinebergen. De film gaat over de gescheiden vijftiger Aharon, die is gestopt met werken om zich volledig te wijden aan de zorg voor zijn autistische zoon. Samen leiden ze een harmonisch leven, ver van de boze buitenwereld. Uri is echter bijna volwassen en zijn moeder vindt dat het tijd is dat hij begeleid gaat wonen om onafhankelijker te leren leven. Aharon gelooft niet dat een ander zijn zoon beter zal begrijpen en wil zelf zijn fulltime voogd blijven. Uri is immers duidelijk nog niet klaar voor een scheiding. Of is het Aharon die zijn zoon niet kan loslaten? Here We Are is een pakkende en hartverwarmende tragikomedie van de Israëlische regisseur Nir Bergman over een vader-zoon relatie, ouder worden en leren loslaten.
De film is zaterdagochtend te zien om 10:45 uur, volgende week maandag en woensdag om 20:00 uur en volgende week vrijdag om 14:30 uur.

Overige films volgende week bij Filmtheater Cinebergen:

 

Mijn vader is een vliegtuig

Nederland, drama, Nederlands gesproken

Als Eva na de plotselinge dood van haar moeder besluit haar vader op te zoeken die al ruim dertig jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthutsende ontdekkingstocht naar het verleden. Regisseur Antoinette Beumer (Soof) verfilmde haar eigen boek.
vr 08 - 14:30 | za 09 - 20:15 | zo 10 - 17:00 | ma 11 - 20:00 | di 12 - 14:30

 

Sweetness in the Belly

Verenigd Koninkrijk, drama, Engels/ Amhaars/ Arabisch/ NL ondertiteld

Na haar vlucht vanuit Ethiopië voelt Lilly (Dakota Fanning) zich bij aankomst in Engeland volledig verloren. Toch geeft ze niet op en besluit ze de Londense immigrantengemeenschap te omarmen.
vr 08 - 20:00 | za 09 - 14:00 | ma 11 - 14:30

 

Martin Luther King vs. The FBI

VS, documentaire, Engels/ NL ondertiteld

Verbijsterende documentaire waarin aan de hand van archiefbeelden, scènes uit Hollywoodfilms en het commentaar van historici en betrokkenen wordt onthuld hoe de FBI het imago van Martin Luther King publiekelijk probeerde te schaden vanaf eind jaren '50 tot aan het moment dat hij werd vermoord in 1968.
za 09 - 17:00 | wo 13 - 14:30

 

The Kid - 100th Anniversary

VS, drama, familie, komedie

Charlie Chaplins eerste lange speelfilm The Kid, door velen gezien als de belangrijkste film uit het stomme tijdperk, nu op het grote doek te bewonderen vanwege haar honderdste verjaardag!
zo 10 - 10:45

 

State Funeral

Nederland/ Litouwen, documentaire/ historie, Russisch/ NL ondertiteld

Unieke documentaire met authentiek filmmateriaal over de vier dagen van plechtigheden rond de begrafenis van Jozef Stalin. Van de bombastische bekendmaking van zijn overlijden op 4 maart 1953 door omroepers en in kranten, tot de eindeloze stoet rouwende mensen die een laatste eer komen bewijzen en tenslotte de bijzetting in het mausoleum.
zo 10 - 14:00

 

Druk

Denemarken/ Zweden/ Nederland, drama/ komedie, Deens/ Zweeds/ NL ondertiteld

Winnaar van de Oscar voor Beste Internationale Film is dit meesterwerk van Thomas Vinterberg. Vier leraren besluiten om, gebaseerd op een theorie van een Noorse filosoof, weloverwogen permanent dronken te zijn om zo beter te functioneren in hun werk en privéleven. De eerste resultaten lijken positief…
zo 10 - 20:15

 

The Father

Verenigd Koninkrijk/ Frankrijk, drama, Engels/ NL ondertiteld

Winnaar van liefst 2 Oscars, waaronder die van Beste Acteur, is dit fascinerende portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De absoluut briljante vertolking van Anthony Hopkins laat je geen moment los.
di 12 - 20:00 | do 14 - 14:30

 

The Man Who Sold His Skin

Tunesië/ Frankrijk/ België, drama, Engels/ Arabisch/ Frans/ Vlaams/ NL ondertiteld

Prachtig, origineel verhaal over waardigheid, liefde en vrijheid. Sam Ali wordt door een kunstenaar die van ongebruikelijke objecten waardevolle kunst maakt gevraagd zijn rug beschikbaar te stellen.
do 14 - 20:00

 

Benedetta

Frankrijk/ België/ Nederland, biografie/ drama/ historie/ romantiek, Frans/ NL ondertiteld

Nieuwste film van Paul Verhoeven over Benedetta Carlini (Virginie Efira) die zich eind zeventiende eeuw aansluit bij het klooster in Pescia, Toscane en in staat lijkt wonderen te verrichten.
vr 15 - 20:00

Filmtheater Cinebergen, De Zwarte Schuur, Eeuwigelaan 7, Bergen NH (navigatie: Roodeweg); cinebergen.nl

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl