Het schilderij ’Vissers op het strand bij Egmond aan Zee’ van Salomon van Ruysdael is woensdagavond verkocht voor 252.000 Britse pond. Dat is bijna 300.000 euro. Het doek uit 1662 ging woensdagavond onder de hamer bij veilinghuis Sotheby's in Londen. Vooraf was de waarde getaxeerd op 200.000 tot 300.000 Britse pond.

Het werk ging woensdagavond onder de hamer als Fishermen on the beach at Egmond-aan-Zee, with boats, figures and their catch on the shore. Het doek maakte deel uit van de kunstcollectie van het echtpaar Barge-Dreesmann, waarvan de man en vrouw inmiddels allebei zijn overleden. De erfgenamen hadden het daarna aangeboden aan het Londense veilinghuis voor de verkoop.

De veiling was live te volgen via de website van het veilinghuis. Biedingen kwamen uit de hele wereld. De nieuwe eigenaar blijft anoniem.
Pin It
Bekeken: 2561x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/