Als de gemeenteraad van Bergen dinsdag het bestemmingsplan Dorp en en Duin vaststelt, leidt dat tot een juridische strijd met de provincie Noord-Holland. Een gesprek van afgelopen maandag van gedeputeerde Cees Loggen met de wethouders Valkering en Bekkering heeft daar niets in veranderd. Dat meldt gedeputeerde Cees Loggen vrijdag na vragen van Duinstreek Centraal.

"Tegen het voorliggende bestemmingsplan in zijn huidige configuratie zullen wij juridische stappen ondernemen indien de gemeenteraad het plan zoals het nu voorligt vaststelt. Wij herhalen dat dit nog steeds het geval is. Hierover kan geen enkele discussie zijn", zo laat Loggen weten. De provincie is het er niet mee eens dat Bergen zonder overleg met de provincie het bestemmingsplan in 2020 in procedure heeft gebracht.

Sommige raadsleden dachten er na het gesprek een brug was geslagen tussen de gemeente en de provincie, en dat juridische stappen van de baan waren. Dat bestrijdt de Provincie nu: "Bemoedigende woorden over een positieve samenwerking moeten niet verkeerd worden geïnterpreteerd met de inhoud van onze brief van onlangs aan het college van B&W van Bergen. Daarin zijn wij zeer duidelijk".
Pin It
Bekeken: 2184x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/