Boswachter Theo heeft twee quadrijders te pakken gekregen terwijl ze aan het crossen waren in de Schoorlse Duinen. Ze reden door het Natura 2000-gebied met afgeplakte kentekens, zodat ze niet zomaar geïdentificeerd konden worden zonder dat ze staande werden gehouden.

"Laat ik deze week nou de beschikking hebben over een elektrische dienstfiets. Daardoor hoorde ik ze aankomen en kon ik ze benaderen zonder gezien te worden", Twitterde boswachter Theo. "Meerdere bekeuringen aangezegd, echt balen dat dit gebeurt."

Theo kreeg deze week voor zijn werk een gloednieuwe elektrische mountainbike tot zijn beschikking. Nu kan hij makkelijker, minder opvallend en natuurvriendelijker door de duinen rijden dan met zijn grote groene Jeep. (foto's: Fietsenwinkel Schoorl / Boswachter Theo)
Pin It
Bekeken: 1955x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/