Een mogelijk lid van de zogenoemde 'camperbende' blijkt ook te worden verdacht van camperdiefstal in juli. Dat meldt mediapartner NH Nieuws. De 30-jarige man uit Abbekerk en twee medeverdachten werden toen betrapt met een gestolen camper. Hij blijft zeker drie maanden in voorarrest.

Op 8 en 14 juli werden onder meer in Zandvoort campers gestolen. Een Duitse toerist deed aangifte en de politie ging op onderzoek uit. Het spoor leidde naar een loods in Middenmeer, waar drie mannen werden betrapt met de Duitse camper. Eén daarvan is de 30-jarige Abbekerker, die ook in verband wordt gebracht met de 'camperbende'. In 2021 en 2022 teisterde een West-Friese groep camperdieven de kust van Noord-Holland. Drie mannen werden veroordeeld, maar mogelijk is de man uit Abbekerk aan hen verbonden.

Het onderzoek naar de diefstal van de Duitse camper in juli loopt nog. De medeverdachten zijn een 26-jarige man uit Grootebroek en een 29-jarige man zonder vast adres. Ook de verdachte uit Grootebroek zit minimaal drie maanden in voorarrest. Justitie ziet de derde man niet als een bedreiging, dus hij mag de zaak in vrijheid afwachten.
Pin It
Bekeken: 993x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/