De Mediawet schrijft voor dat elke lokale (streek)omroep een PBO (Programma Beleidsbepalend Orgaan) heeft. Dit orgaan bepaalt het beleid voor het media-aanbod. Het PBO is, naast het bestuur en de redactie een afzonderlijk orgaan binnen de lokale omroep. Het stelt het media-aanbodbeleid vast, controleert of dit beleid is uitgevoerden of met de programma’s wordt voldaan aan de ICE-norm, dit is het percentage programma’s dat van informatieve, culturele en educatieve aard moet zijn. De leden van het PBO vertegenwoordigen elk een stroming binnen het verzorgingsgebied.

Onze leden van het PBO zijn:

Tosca Sombroek - Cultuur (voorzitter van het PBO)

Bram Moelker - Geestelijke Stromingen

Jelle Groeneveld - Werkgevers/detailhandel

Atze Groot - Jongeren

Gerben van der Meulen - Werknemers

Guus Seemann - Onderwijs / Educatie

Fatma Filiz Nalkiran-Somuncu - Etnische en culturele minderheden

Patricia Vossenaar - Sport

Contact met het PBO kan worden opgenomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It
Bekeken: 777x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/