De provincie Noord-Holland verandert volgende week de belijning van twee kruisingen op de Randweg (N512) in Egmond-Binnen. Het gaat om de kruising met de Sint Adelbertusweg en de kruising met de Herenweg. De nieuwe belijning zorgt ervoor dat de verkeerssituatie overzichtelijker en meer herkenbaar wordt voor weggebruikers.

Het is het resultaat van actie van inwoners van Egmond-Binnen. Het is schering en inslag met ongelukken, zeggen zij over de in hun ogen levensgevaarlijke kruising van de N512 die hun dorp doorsnijdt. Naast dat er vaak harder wordt gereden dan de toegestane 60 km/u, is de kruising in hun ogen onlogisch ingericht waardoor verkeer in verwarring komt, en fouten maakt. In februari was er nog een groot ongeluk, waarbij een bestuurder en twee kinderen gewond raakten. Daarna haalde Anouk Hollenberg met een petitie meer dan 1000 handtekeningen op, die aan de provincie werden aangeboden. "De provincie moet gaan snappen dat dit prioriteit heeft," stelde zij toen.

De provincie komt nu met deze maatregel voor de korte termijn. Daarnaast onderzoekt de provincie nog of hier rotondes kunnen komen.

De werkzaamheden vinden plaats op woensdag 28 april van 20.00 uur ’s avonds tot donderdag 29 april 5.00 uur ’s ochtends.Tijdens de werkzaamheden blijven de kruispunten bereikbaar voor het verkeer. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer veilig langs de werkzaamheden te leiden.
Pin It
Bekeken: 1657x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/